Erbjudande för nya medlemmar:

Trädgårdsliv

Trädgårdsliv blev Årets Trädgårdsbok 2008. Det är en tidlös bok som fortfarande är lika aktuell. I den får läsaren möta 35 trädgårdsamatörer – deras tankar om trädgård, design, växtförökning och odling.

Boken är skriven av Christina Fryle och Inga Wallenquist.

Ordinarie medlemspris är 125 kr. Som ny medlem får du köpa boken till rabatterat pris för 100 kr direkt från din krets. Boken finns fortfarande att köpa i de flesta kretsar.

Erbjudande för nya medlemmar:

Välkommen i min lustgård!

Välkommen i min lustgård, en bok om och av Evert Nilsson i Ås. Det var han som tog fram Campanula persicifolia ’Snövit’ stor dubbel vit blåklocka.
Boken bygger på mycket uppskattade artiklar som Evert skrev i TA under många år. Du får odlarråd och han delar med sig av sina erfarenheter. Finnas att köpa av Mittnordenkretsen, mejla inger.holmbergh@telia.com.  Pris 100:- + porto.

Erbjudande för medlemmar:

10% rabatt hos Impecta

Efter en överenskommelse med FOR står det nu klart att medlemmarna i samtliga medlemsorganisationer under FOR kommer att få 10% rabatt på alla fröer vid köp på www.impecta.se

Rabatten får man genom att ange korrekt rabattkod i kassan på www.impecta.se (rabatten gäller enbart på nätet, ej vid postorder och inte heller vid mässor. Den kan inte kombineras med andra aktuella erbjudanden) Rabattkoden är giltig 2021-01-01-2021-12-31.

Rabattkoden hittar du här. Sidan är lösenordsskyddad och lösenordet hittar du i senaste numret av TA.