Nedan hittar du årets samt tidigare års frölistor. Du kan redan nu göra din beställning men fröerna börjar inte fördelas förrän i januari. Inför fördelningen lottas då samtliga inkomna fröbeställningar. Att beställningarna kommer in tidigt förenklar hanteringen för frögänget genom att alla fröportioner inte behöver packas i sista stund.

 

Första fördelningen är gjord och andra fördelningen blir nästan inget då så många kom med redan i första. Vi har startat plockningen av era frökuvert och har väl hunnit lite mer än ¼-del. Första omgången går till posten i början av veckan och sedan hänger det på PostNord. Donatorer och några andra kan vänta på brev i slutet av den kommande veckan, sedan hoppas jag att resten kan komma i näst-nästa vecka (hoppas jag).

Listan med kvarvarande kommer att publiceras i mitten av nästa vecka. 55% av sorterna finns det något kvar av, en del väldigt få portioner. Vänta med att göra efterbeställningar till listan publiceras. Första fördelning av efterbeställningar görs tidigast 1 februari och alla som beställt då får samtidigt, det lönar sig inte att beställa innan dess.