Tack för era röster i STA:s årliga fototävling!

Jämnt i toppen

Ett stort tack till alla deltagare, juryn och alla som har röstat i tävlingen. Och naturligtvis till vår sponsor Impecta Fröhandel som så generöst ställt upp med priser i form av presentkort till vinnarna.

Det kom in massor av fantastiska bidrag till fototävlingen. Så juryn hade ett styvt jobb att välja ut sina favoriter att nominera till den öppna omröstningen på hemsidan. Slutesultatet visar att de som röstade också hade svårt att välja, för det var väldigt jämnt i toppen.

I flera av bilderna anas ett stråk av drömmande melankoli och ödslighet. Kanske speglar det året som gått. Förhoppningsvis får vi anledning att ta lite gladare bilder i år.

Pristagarna har meddelats via e-post och har fått sina presentkort från Impecta Fröhandel. Vad vill du fotografera i år?

I nästa nummer bjuder vi in till en ny fototävling. Förutom de stående klasserna Växtporträtt och Trädgårdsmiljö kommer vi att ha en tredje klass bara för i år. Har du ett bra förslag på tema? Mejla i så fall till vår tävlingsledare Owe Jaktlund: ojaktlund@gmail.com

Trädgårdsmiljö


1:a pris Johan Slagstedt


2:a pris Kerstin Sjörén


3:e pris Bengt Larsson

Växtporträtt


1:a pris Kerstin Åsberg


2:a pris Linda Granath


3:e pris Lotta Bernler

Vatten


1:a pris Lotta Bernler


2:a pris Annika Johansson


3:e pris Bernt Svensson

Här kan du se bilderna från 2020 års fototävling

Kategori vatten

Kategori porträtt

Kategori vy